Over ons

Wij houden onze focus gericht op klanttevredenheid

“Wij kijken verder dan de transactie op zich.”

Wat is Fidor Corporate Finance?

Fidor Corporate Finance adviseert ondernemers bij de aankoop, verkoop en financiering van een bedrijf. Wij begeleiden het gehele proces en nemen de zorg op een deskundige wijze uit handen.

Na een doorwrochte analyse gaan wij voortvarend en resultaatgericht aan de slag. De opdrachtgever staat centraal.
Wij gaan voor de beste deal en zijn uit op het leveren van toegevoegde waarde. Wij kijken verder dan de transactie op zich.

Met onze jarenlange ervaring en expertise houden wij de focus gericht op klanttevredenheid. Het belang van de ondernemer én de onderneming staat bij ons centraal. Wij verstaan de kunst van het luisteren, analyseren en op een no nonsens manier opereren. Wij houden de balans tussen emotie en zakelijkheid continu in het oog.

Door onze excellente onderhandelingsvaardigheden bevorderen wij het meest optimale resultaat. Ons doel is om op een aangename en resultaatgerichte wijze met u samen te werken. Op alle momenten in het proces gaan wij voor een uitmuntende dienstverlening.

 

Quotes van tevereden klanten

Bedrijfswaardering

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

En niet alleen meer inzicht in de kansen en bedreigingen, maar ook strategisch advies op het gebied van bedrijfswaardering? Fidor Corporate Finance biedt u dit allemaal. Wij kijken graag met u mee. 

Bedrijfsfinanciering

Behoefte aan bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsovername of investeringen vragen veelal extra kapitaal. Fidor Corporate Finance is bekend met de diverse opties van bedrijfsfinancieringen. Zo krijgt u inzicht in uw mogelijkheden op dit gebied.

Bedrijf verkopen

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen?

Dat doet u waarschijnlijk maar één keer. U kunt dus maar één keer de beste deal maken en die beste deal is altijd afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen persoonlijke ambities, de bedrijfsspecifieke situatie en de markt waarin u werkzaam bent allemaal een rol. Wij begeleiden u van a tot z in het gehele verkoopproces en gaan op zoek naar de beste deal voor u.

Bedrijf kopen

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen?

De overname van een bedrijf kan prachtige kansen bieden. Wees wel zeker van uw zaak. Fidor Corporate Finance is objectief en helpt u bij een gedegen en zorgvuldige beslissing. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling uw succes. 

Zoeken

Door de hele website.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.