Fidor is actief op het gebied van Corporate Finance, strategie en herstructurering. Het gaat hier om vraagstukken op het gebied van fusie & overnames, bedrijfsopvolging en groeistrategie. Financieel-strategische onderwerpen die betrekking hebben op de toekomst en continuïteit van de onderneming behoren eveneens tot onze kennis, ervaring en expertise.

Fidor heeft een pragmatische werkwijze. Wij adviseren, begeleiden en nemen de zorg op een deskundige wijze uit handen. Na een doorwrochte analyse gaan wij voortvarend en resultaatgericht aan de slag. De opdrachtgever staat centraal. Wij gaan voor de beste deal en zijn uit op het leveren van toegevoegde waarde. Wij kijken verder dan de transactie op zich.

Wat bieden wij

Wij houden met onze jarenlange ervaring en expertise de focus gericht op klanttevredenheid. Het belang van de ondernemer én de onderneming staat bij ons centraal. Wij verstaan de kunst van het luisteren, analyseren en op een no nonsense manier opereren. Wij houden de balans tussen emotie en zakelijkheid continu in het oog. Door onze excellente onderhandelingsvaardigheden bevorderen wij het meest optimale resultaat. Ons doel is om op een aangename en resultaatgerichte wijze met u samen te werken. Op alle momenten in het proces gaan wij voor een uitmuntende dienstverlening.

Onze kennis van kleine, grote en omvangrijke financiële transacties geeft de opdrachtgever de zekerheid dat de voorbereiding en procesbeheersing op een professionele geschiedt. Door onze ondernemingszin en ons omvangrijke netwerk bieden wij de opdrachtgever alles wat nodig is om de opdracht tot tevredenheid uit te voeren. Dit in combinatie met de kennis die wij ‘binnenshuis’ door middel van accountants, fiscalisten en juristen kunnen raadplegen geeft zekerheid en snelheid aan de uitvoering van de opdracht. Wij zijn transparant en onderscheiden ons in denken en handelen.

Kortom, zoekt u een deskundige partij die daadwerkelijk waarde toevoegt? Verlangt u diepgaande kennis in combinatie met persoonlijke aandacht en zorg? Wilt u ruimte voor uw emotie zonder dat dit gepaard gaat met niet rationele besluiten? Kies dan voor Fidor! Wij garanderen u een team van specialisten die een hoge mate van deskundigheid, communicatie skills en realiteitszin weten te combineren met gedrevenheid en vasthoudendheid. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling uw succes.