Bedrijf kopen

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen?

"De overname van een bedrijf kan prachtige kansen bieden."

Hoe koop ik een bedrijf?

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen? De overname van een bedrijf kan prachtige kansen bieden. Wees wel zeker van uw zaak. Fidor Corporate Finance is objectief en helpt u bij een gedegen en zorgvuldige beslissing. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling uw succes.

Het kopen van een bedrijf is een complex proces en vergt een nauwe samenwerking tussen onder andere koper, verkoper, accountant, fiscalist en andere partijen. Wij zorgen voor professionele begeleiding en behoeden u voor mogelijke valkuilen.

Zo brengen wij risico’s in kaart, beoordelen wij de marktwaarde en adviseren wij bij de onderhandelingen. Heel specifiek en persoonlijk, uiteraard op uw situatie gericht. Hier maakt Fidor het verschil. U bent voor ons geen casus, maar een opdrachtgever. De kunst is om samen tot de beste oplossing te komen. 

Aankoopproces

In het aankoopproces staan uw belangen en ambities voorop. Concreet zorgen wij voor:

Heeft u een onderneming op het oog? Of wilt u groeien en bent u op zoek naar een onderneming met aanvullende bedrijfsactiviteiten?

We brengen partijen met elkaar in contact en maken daarbij gebruik van een omvangrijk (inter)nationaal netwerk.

Quotes van tevereden klanten

Bedrijfswaardering

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

En niet alleen meer inzicht in de kansen en bedreigingen, maar ook strategisch advies op het gebied van bedrijfswaardering? Fidor Corporate Finance biedt u dit allemaal. Wij kijken graag met u mee. 

Bedrijf verkopen

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen?

Dat doet u waarschijnlijk maar één keer. U kunt dus maar één keer de beste deal maken en die beste deal is altijd afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen persoonlijke ambities, de bedrijfsspecifieke situatie en de markt waarin u werkzaam bent allemaal een rol. Wij begeleiden u van a tot z in het gehele verkoopproces en gaan op zoek naar de beste deal voor u.

Bedrijfsfinanciering

Behoefte aan bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsovername of investeringen vragen veelal extra kapitaal. Fidor Corporate Finance is bekend met de diverse opties van bedrijfsfinancieringen. Zo krijgt u inzicht in uw mogelijkheden op dit gebied.

Zoeken

Door de hele website.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.