Bedrijfsfinanciering

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen?

"Investeringen vragen veelal extra kapitaal. Wij zijn bekend met de diverse opties van bedrijfsfinancieringen."

Hoe financier ik een bedrijfsovername?

Behoefte aan bedrijfsfinanciering? Een bedrijfsovername of investeringen vragen veelal extra kapitaal. Fidor Corporate Finance is bekend met de diverse opties van bedrijfsfinancieringen. Zo krijgt u inzicht in uw mogelijkheden op dit gebied. En niet alleen dat, wij nemen het gehele proces voor u uit handen.

Als wij als adviseur al bij de aankoop van een bedrijf zijn betrokken, zijn wij reeds op de hoogte van waardevolle informatie. Wij zien dan al de noodzaak en mogelijkheden voor extra kapitaal en kunnen dit eveneens voor u regelen. Om dit mogelijk te maken beschikt Fidor Corporate Finance over een omvangrijk netwerk.

Soorten financieringen

De financieringsbehoefte kan worden ingevuld door:

Zoekt u een deskundige partij in het kader van een bedrijfsovername financieren? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij zijn je graag van dienst. 

Quotes van tevereden klanten

Bedrijf kopen

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen?

De overname van een bedrijf kan prachtige kansen bieden. Wees wel zeker van uw zaak. Fidor Corporate Finance is objectief en helpt u bij een gedegen en zorgvuldige beslissing. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling uw succes. 

Bedrijf verkopen

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen?

Dat doet u waarschijnlijk maar één keer. U kunt dus maar één keer de beste deal maken en die beste deal is altijd afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen persoonlijke ambities, de bedrijfsspecifieke situatie en de markt waarin u werkzaam bent allemaal een rol. Wij begeleiden u van a tot z in het gehele verkoopproces en gaan op zoek naar de beste deal voor u.

Bedrijfswaardering

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

En niet alleen meer inzicht in de kansen en bedreigingen, maar ook strategisch advies op het gebied van bedrijfswaardering? Fidor Corporate Finance biedt u dit allemaal. Wij kijken graag met u mee. 

Zoeken

Door de hele website.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.