Bedrijfwaardering

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

“Wij kijken verder dan de transactie op zich.”

Wat is de waarde van mijn bedrijf?

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is? En niet alleen meer inzicht in de kansen en bedreigingen, maar ook strategisch advies op het gebied van bedrijfswaardering? Fidor Corporate Finance biedt u dit allemaal. Wij kijken graag met u mee.

Een bedrijfswaardering is een belangrijk onderdeel bij de verkoop of juist aankoop van een bedrijf. Het is ondersteunend bij de onderhandelingen met potentiele (ver)kopers.

Omdat iedere onderneming uniek is, voeren wij een grondige analyse uit. Hierin worden niet alleen de resultaten uit het verleden meegenomen, maar juist ook de verwachtingen voor de toekomst.
Zo kijken we naar de wijze waarop er waarde gecreëerd kan worden en of het succes afhankelijk is van bepaalde mensen in de organisatie.
Na onze (financiële) analyses heeft u nog meer inzicht in de kansen, bedreigingen en waarde bepalende factoren van uw onderneming. 

Quotes van tevereden klanten

Bedrijf verkopen

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen?

Dat doet u waarschijnlijk maar één keer. U kunt dus maar één keer de beste deal maken en die beste deal is altijd afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen persoonlijke ambities, de bedrijfsspecifieke situatie en de markt waarin u werkzaam bent allemaal een rol. Wij begeleiden u van a tot z in het gehele verkoopproces en gaan op zoek naar de beste deal voor u.

Bedrijf kopen

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen?

De overname van een bedrijf kan prachtige kansen bieden. Wees wel zeker van uw zaak. Fidor Corporate Finance is objectief en helpt u bij een gedegen en zorgvuldige beslissing. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling uw succes. 

Bedrijfsfinanciering

Behoefte aan bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsovername of investeringen vragen veelal extra kapitaal. Fidor Corporate Finance is bekend met de diverse opties van bedrijfsfinancieringen. Zo krijgt u inzicht in uw mogelijkheden op dit gebied.

Zoeken

Door de hele website.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.