Bedrijf verkopen

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen?

“Uw bedrijf verkopen is misschien wel de meeste waardevolle en spannendste stap in uw leven als ondernemer. “

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen? Dat doet u waarschijnlijk maar één keer. U kunt dus maar één keer de beste deal maken en die beste deal is altijd afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen persoonlijke ambities, de bedrijfsspecifieke situatie en de markt waarin u werkzaam bent allemaal een rol. Wij begeleiden u van a tot z in het gehele verkoopproces en gaan op zoek naar de beste deal voor u.

Uw bedrijf verkopen is misschien wel de meeste waardevolle en spannendste stap in uw leven als ondernemer. Zoekt u daarom een deskundige partij die daadwerkelijk waarde toevoegt? Verlangt u diepgaande kennis in combinatie met persoonlijke aandacht en zorg? Wilt u ruimte voor uw emotie zonder dat dit gepaard gaat met niet rationele besluiten?

Fidor Corporate Finance geeft u de zekerheid dat de voorbereiding, procesbeheersing en de overdracht op een professionele wijze geschiedt. Wij begeleiden u graag met alles wat daarbij komt kijken en u kunt terugvallen op onze kennis, ervaring en expertise.

Mogelijkheden

Er zijn bij de verkoop van een bedrijf verschillende situaties mogelijk:

Fidor Corporate Finance vindt met haar omvangrijke (inter)nationale netwerk voor u de geschikte koper.

Quotes van tevereden klanten

Bedrijfswaardering

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is?

En niet alleen meer inzicht in de kansen en bedreigingen, maar ook strategisch advies op het gebied van bedrijfswaardering? Fidor Corporate Finance biedt u dit allemaal. Wij kijken graag met u mee. 

Bedrijf kopen

Heeft u interesse om een bedrijf te kopen?

De overname van een bedrijf kan prachtige kansen bieden. Wees wel zeker van uw zaak. Fidor Corporate Finance is objectief en helpt u bij een gedegen en zorgvuldige beslissing. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling uw succes. 

Bedrijfsfinanciering

Behoefte aan bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsovername of investeringen vragen veelal extra kapitaal. Fidor Corporate Finance is bekend met de diverse opties van bedrijfsfinancieringen. Zo krijgt u inzicht in uw mogelijkheden op dit gebied.

Zoeken

Door de hele website.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.