Contact

Na jarenlange ervaring in het vakgebied en de nodige expertise focussen wij ons op klanttevredenheid. Het belang van de ondernemer én de onderneming staat bij ons centraal. Wij verstaan de kunst van het luisteren, analyseren en op een no nonsense manier opereren wij in ons vakgebied. Wij houden de balans tussen emotie en zakelijkheid continu in het oog. Door onze excellente onderhandelingsvaardigheden bevorderen wij het meest optimale resultaat. Ons doel is om op een aangename en resultaatgerichte wijze met u samen te werken. Op alle momenten in het proces staan wij in voor een uitmuntende dienstverlening.

Onze kennis van kleine, grote en omvangrijke financiële transacties geeft u de zekerheid dat de voorbereiding en procesbeheersing op een professionele wijze geschiedt. Door onze ondernemingszin én ons omvangrijke netwerk bieden wij de opdrachtgever alles wat nodig is om de opdracht tot tevredenheid uit te voeren. Dit in combinatie met de kennis die wij ‘binnenshuis’ door middel van accountants, fiscalisten en juristen kunnen raadplegen geeft zekerheid en snelheid in de uitvoering van een opdracht. Wij zijn transparant en onderscheiden ons in ons denken en handelen.

Zoekt u een deskundige partij die daadwerkelijk waarde toevoegt? Verlangt u naar diepgaande kennis in combinatie met persoonlijke aandacht en zorg? Wilt u ruimte voor uw emotie zonder dat dit gepaard gaat met niet rationele besluiten? Kies dan voor Fidor! Wij garanderen u een team van specialisten die een hoge mate van deskundigheid, communicatie skills en realiteitszin weten te combineren met gedrevenheid en vasthoudendheid. Wij zijn beschikbaar om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling; uw succes. 

Stel een vraag

Velden met * zijn verplicht