Contact

Wij houden met onze jarenlange ervaring en expertise de focus gericht op klanttevredenheid. Het belang van de ondernemer én de onderneming staat bij ons centraal. Wij verstaan de kunst van het luisteren, analyseren en opereren op een no nonsense manier. Wij houden de balans tussen emotie en het zakelijke aspect continu in het oog. Door onze excellente onderhandelingsvaardigheden bevorderen wij het meest optimale resultaat. Ons doel is om op een aangename en resultaatgerichte wijze met u samen te werken. Op alle momenten in het proces staan wij in voor een uitmuntende dienstverlening.

Onze kennis van kleine, grote en omvangrijke financiële transacties geeft u de zekerheid dat de voorbereiding en procesbeheersing op een professionele wijze geschiedt. Door onze ondernemingszin en ons omvangrijke netwerk bieden wij u alles wat nodig is om de opdracht tot tevredenheid uit te voeren. Dit doen wij in combinatie met de kennis die we ‘binnenshuis’ door middel van accountants, fiscalisten en juristen kunnen raadplegen. Dit geeft zekerheid en snelheid bij de uitvoering van de opdracht. Wij zijn transparant en onderscheiden ons in ons denken en handelen.

Zoekt u een deskundige partij die daadwerkelijk waarde toevoegt? Verlangt u naar diepgaande kennis in combinatie met persoonlijke aandacht en zorg? Wilt u ruimte voor uw emotie zonder dat dit gepaard gaat met niet rationele besluiten? Kies dan voor Fidor! Wij garanderen u een team van specialisten die een hoge mate van deskundigheid, communicatie skills en realiteitszin weten te combineren met gedrevenheid en vasthoudendheid. Wij staan klaar voor u om met veel energie de transactie van verschillende kanten te bezien en te begeleiden. Met als doelstelling: uw succes. 

Stel een vraag

Velden met * zijn verplicht